Litterär afton

Hembygdsföreningen ordnar en Litterär afton onsdagen den 27 februari kl. 18 i Lagstad hembygdsgård, då även plaketten Pro Cultura Esbo utdelas.

Därefter får vi njuta av diktprogrammet Underbart är kort – en resa genom livet. Dikterna tolkas av Märta Uggla, Birgitta Nyberg, Bo-Eric Rosenqvist, Ellinor Silius-Ahonen och Mikael Enberg från Teaterföreningen Svalan.

Tuva Korsström presenterar sin nya bok Älvan och jordanden - en biografi om Mirjam Tuominen. I boken analyserar Tuva Korsström inte bara sin mors författarskap utan berättar också om människorna kring Mirjam Tuominen.

I slutordet till Älvan och jordanden skriver Korsström att boken rätt mycket har kommit att handla om två systrar, Kyra och Tuva, som omgavs av kärlek, orättvisa, förlust och sorg.

Fritt inträde!